Tisdagstrion v. 6: Mat & dryck

Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat v. 5 är Mat & dryck (i handling eller titel)

Mitt val blir tre bra böcker som jag läst, där det förekommer mat i handlingen på ett eller annat sätt.

  1. Solsken och parmesan av Christoffer Holst. En feelgood som utspelar sig på en matlagningskurs. Den skulle ha ägt rum i Toscana, men riktigt så blir det inte.
  2. Juni, juli och halva augusti av Marie-Louise Marc. Jämtlandsfeelgood där en av huvudpersonerna driver ett mejeri och tillverkar ost.
  3. En sax i hjärtat av Marie Bengts. Härlig pusseldeckare av klassiskt snitt. Man nlir av förklarliga skäl väldigt sugen på vaniljhjärtan när man läser den…

15 kommentarer

  1. Pusseldeckaren skulle jag vilja läsa! Vaniljhjärtan sålde de för billigt pris idag p.g.a alla hjärtans dag i morgon, antar jag… men det blev minisemlor för rabatterat pris istället, mycket bättre. 😉

    Gilla

Lämna ett svar till Sara Pepparkaka Avbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.