Om Lotten

Jag heter Lotten Glans och bor i Sundsvall. Ett av mina stora intressen är, och har alltid varit, böcker. Jag är all-slukare vad gäller litteratur, men har en viss förkärlek för vardagsskildringar och för deckare.

Jag tar gärna emot recensionsexemplar, helst som fysiska böcker. Jag prioriterar att läsa de recensionsexemplar där jag haft förhandskontakt, exempelvis på mejl, med den som skickar och uttryckligen tackat ja. Det är tyvärr inte möjligt för mig att svara på alla mejl som jag får.

Jag satt under fyra år med i styrelsen för den ideella föreningen Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall som arrangerar en deckarfestival årligen. Hemsidan hittar du här.

På Instagram hittar du mig under användarnamnet lottengl som är ett öppet konto.

Ett av mina andra intressen är pärlor, och vad jag gör av dem kan du se här: glanssmycken.se

I botten har jag en grundutbildning och forskarutbildning i fysik. Har arbetat i snart 25 år inom undervisning, forskning och administration. I dagsläget är jag kanslichef för ett kansli med ca 25 medarbetare.

Vill du nå mig så kan du mejla på lottensbokblogg at gmail.com.

3 kommentarer

 1. Hej
  Jag är lite framfusig men vill höra med dig om du skulle vara intresserad av att läsa våra debutböcker och recensera dem och i så fall skickar jag över dem i PDF till dig via mail som du kan sända mig via min mejladress. Vi debuterade under 2013 med Röd Vinterängel samt Ankharen och vi är väl det nya svenska författarparet, och böckerna finns att köpa på Adlibris, Bokus m fl. samt via vår egen Widgetshop. Du kan läsa lite om oss och de recensioner vi fått på vår hemsida:
  http://www.bra-leve-forlag.se
  Vi är i verkligt behov av lite draghjälp för att komma ut så vi uppskattar verkligen den hjälp vi kan få och dessutom är våra böcker bra Tack på förhand!
  Tove Birkeland Brandt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.