Om Lotten

Jag heter Lotten och bor i Sundsvall. Ett av mina stora intressen är, och har alltid varit, böcker. Jag är all-slukare vad gäller litteratur, men har en viss förkärlek för vardagsskildringar och för deckare. Kämpar med att tycka om biografier men har inte hittat så många som jag gillar.

Jag sitter med i styrelsen för den ideella föreningen Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall som arrangerar en deckarfestival årligen. Hemsidan hittar du här.

Jag tar gärna emot recensionsexemplar, helst som fysiska böcker. Dock kan det vara så att jag inte hinner läsa de recensionsexemplar jag får om det blir många, eller så kan det dröja länge. Är du författare så är det extra viktigt att du kontaktar mig innan du skickar något. Jag prioriterar recensionsexemplar jag själv bett om.

Ett av mina andra intressen är pärlor, och vad jag gör av dem kan du se här: glanssmycken.se

Vill du nå mig så kan du mejla på lottensbokblogg at gmail.com.

3 thoughts on “Om Lotten”

 1. Bente Kaj Henriksson said:

  Hej Lotten
  Jag har en kompis här på Västkusten som också är boktokig. Hon bloggar om böcker och annat i hennes liv under Bokmalen http://bokmalenab.wordpress.com/
  Hälsningar Bente

 2. BabaJaga said:

  http://www.bokcirklar.se kan man få personliga boktips och lyckobrev om man är mellan 13 och 25.
  Leta efter Jag är Boken: bokhäxans läspyssel. Den ligger i vänsterlisten.

 3. Hej
  Jag är lite framfusig men vill höra med dig om du skulle vara intresserad av att läsa våra debutböcker och recensera dem och i så fall skickar jag över dem i PDF till dig via mail som du kan sända mig via min mejladress. Vi debuterade under 2013 med Röd Vinterängel samt Ankharen och vi är väl det nya svenska författarparet, och böckerna finns att köpa på Adlibris, Bokus m fl. samt via vår egen Widgetshop. Du kan läsa lite om oss och de recensioner vi fått på vår hemsida:
  http://www.bra-leve-forlag.se
  Vi är i verkligt behov av lite draghjälp för att komma ut så vi uppskattar verkligen den hjälp vi kan få och dessutom är våra böcker bra Tack på förhand!
  Tove Birkeland Brandt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s