Tisdagstrion v. 48: Kyla (eller andra kalla ord) i titeln

Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Veckans tema är Kyla (eller andra kalla ord) i titeln

Från Medelhavet förra veckan till kyla. Ja, nu är det faktiskt ruggigt väder, och rätt kallt. Här kommer mina tre böcker. Länk till mina recensioner i titlarna. Två deckare och en feelgooddeckare. Alla tre av favoritförfattare.

  1. Dead Cold av Louise Penny. Såklart det ska finnas en bok från Penny med på listan! På svenska heter den Nådastöt, men jag läste den på engelska.
  2. Cold Earth av Ann Cleeves. Det här är sjunde delen i Shetlandsserien, som först var en kvartett. På svenska heter den Mörk jord.
  3. Kalla, vita vinternätter av Christoffer Holst. Del tre i serien om Cilla Storm. En kombination av mysig feelgood och deckare. Ja, det funkar faktiskt när Christoffer Holst skriver.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.