Nybliven tonårsmorsa – eller vad man kan ha en bokblogg till

Så var man tonårsmorsa då. Otroligt vad tiden går.

Ingen födelsedag i den här familjen utan böcker i present förstås! Och idag fanns det en särskild historia förknippad med några av böckerna. Dottern har varit helt begravd i David Eddings böcker en period nu. Hon har lånat dem på biblioteket men ville också gärna äga dem (förstår inte var hon fått det ifrån…).

Så skrev jag det här inlägget om crossover på bloggen där jag nämnde Sagan om Belgarion. I en av kommentarerna berättade Monika att hon hade böckerna men hade funderat på att göra sig av med dem. Efter en del mejlväxling så enades vi om att vi skulle köpa både den serien och nästa, Sagan om Mallorea, av henne. Det visade sig vara en win-win för Monika fick öva sig i att göra sig av med böcker, vi fick böcker i fantastiskt gott skick till ett bra pris och dessutom så deklarerade den nyblivna 13-åringen att det var en av de bästa presenterna.

IMAG0230Dessutom fick hon även dessa tre böcker. Appelqvist hade hon önskat sig, de andra två var mer spontanköp då hon gillar att teckna och är rätt bra på det.

IMAG0233

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.