I veckans helgfråga frågar Mia: Vad ser ni framemot att göra i höst?Bonusfråga: Fredag innebär lite mys för oss i familjen och då kan det bli något extra gott. Jag är extra svag för chips och ostbågar. Vad är du svag för i godis eller snacksväg?

Det verkar ju finnas många böcker att se fram mot att läsa i höst. Det är svårt att rangordna men jag har trots allt en som jag placerar högst på önskelistan: Krokas av Elin Olofsson.

Hon som vakar av Caroline Eriksson, Vi mot er av Fredrik Backman, Stora stygga vargen av Nele Neuhaus, Allt eller inget av Simona Ahrnstedt, Visheten vaknar av Elin Säfström, Iskalla ögonblick av Viveca Sten… Ja, man kan väl säga att jag ser fram mot att läsa 🙂

Men det sägs att det finns andra saker att se fram mot än läsning? Tja, det kanske är sommar fortfarande, men annars så ser jag fram mot konserten vi ska på i morgon – Jill Johnson. En 50-årsfest och en släktträff ska vi hinna med i september. Längre fram än så har vi inte planerat, mer än jobb jobb och det räknas då inte som svar.

I november ser jag fram mot Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall. Programmet hittar ni här. Belinda Bauer, Lone Theils, Christoffer Carlsson, Gabriella Ullberg Westin, Caroline Eriksson, Jonas Moström, Arne Dahl osv osv

Bonusfrågan: Ostbågar… och just nu har jag snöat in på färsk frukt med Kesella Vanilj.