Veckans bokbloggsfråga: Bokbloggstips

Veckans-bokbloggsfraga-300x273Veckans Bokbloggsfråga inne hos Barnboksbloggen ärFinns det några bokbloggar som du följer slaviskt och inte missar ett enda inlägg ifrån? Finns det några bokbloggare som du vill lyfta fram lite extra och få fler att upptäcka denna vecka? 

Alltså, sådana här frågor brukar jag passa på för det finns så enormt många duktiga bokbloggare. Många som jag gärna läser, antingen för att de tipsar om så bra böcker eller för att de skriver så intressanta inlägg. Eller både och. Min blogglista här i marginalen är sorgligt ouppdaterad, och mina besök på andra bloggar borde öka. Så oavsett vad jag svarar så kommer jag att få dåligt samvete att jag inte listar alla er som jag gillar att läsa. Hoppas ni vet vilka jag är.

Det finns många bloggar jag försöker besöka minst en gång i veckan. Men det finns tre bloggar som jag besöker nästan dagligen. Om jag överhuvudtaget orkar ge mig ut på nätet förstås.
Bokföring enligt Monika. Vi gillar nästan alltid samma sorts böcker, så där får jag alltid tips. För inte sällan har hon upptäckt något som sen blir en favorit hos mig. Om det nu inte handlar om skräck förstås 😉
Johannas deckarhörna. Jag älskar deckare och det gör hon också. Så läser hon mycket historiska romaner, så där får jag presenttips.
C R M Nilsson. Vi läser inte samma typ av böcker, men jag får ändå tips, både till mig själv och till resten av familjen. Och så vidgar jag mina vyer.

 

2 kommentarer

  1. Åh, vad glad jag blir att jag är så högt rankad 🙂 Din blogg var en av de första jag följde, redan innan jag själv började blogga, och också en stor inspiration när jag startade med det. Det är den fortfarande och det är alltid spännande att läsa vad du skriver. Det där med att lista favoriter bland bloggare och att länka till andras inlägg tycker jag är lite svårt, jag är så rädd att glömma någon som jag borde nämna!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.