Tomte utan köpstopp

Juletider innebär förstås en viss förväntan. I den här familjen ligger väl den största förväntan på de där hårda fyrkantiga paketen (även om jag absolut gillar de mjuka också!). Man kan väl säga att jag tror inte att tomten har infört något köpstopp för det här hamnade i min julklappshög.

20141224_175209Us av David Nicholls
Deckarnas svenska landskap, redaktör Kerstin Bergman
The Narrow Road to the Deep North av Richard Flanagan
Long Way Home av Eva Dolan
Bones Never Lie av Kathy Reichs
Gray Mountain av John Grisham
Med sina läppars svalka av Theodor Kallifatides
Låt mig ta din hand av Tove Alsterdal

Lika många böcker fick 14-åriga dottern:
20141224_175038

 

Två ordböcker, Snöbarnet av Eowyn Ivy, Främlingar av Adele Parks, Etthundra mil av Jojo Moyes, Pottungen av Anna Laestadius Larsson, Ödesgudinnan på Salong d’Amour av Anna Jansson och Virka robotar.

Så här såg makens hög ut:

20141224_174937Plan B av Jonathan Tropper, Den som vill ha hare till frukost måste jaga om natten av Anna Hedin, Irene Panik av Carin Hjulström, Slända i bärnsten av Diana Gabaldon, Nattfilm av Marsch Pessl, Riddaren av de sju konungarikena av George R R Martin, Evighetens rand av Ken Follett och en handbok.

Den 12-åriga sonen fick de här böckerna:

20141224_175346
Gudarnas blod av Conn Iggulden, Den utvalde av Lois Lowry, Inkräktarna av John Flannagan, Stormfågel av Conn Iggulden samt en världshistorisk atlas. Plus en liten guidebok till Rom som inte kom med på bild.

Dessutom fick barnens farmor sex böcker och barnens mormor tre böcker vilket ger totalt trettionio böcker i tomtens säck.

Vad vi gör idag? Jomenvisst…

18 kommentarer

  1. […] Julafton 2014 fick jag hela sju skönlitterära böcker. Jag är faktiskt lite stolt att jag läst hela sex av dem! Den enda jag inte läst är The Narrow Road to the Deep North av Richard Flanagan som jag fick av min mamma. Jag var rätt sugen på att läsa den, men så läste jag några mindre positiva omdömen vilket gjorde att den blev liggande. Och oläst är den fortfarande. På svenska heter den Den smala vägen mot norr. När jag nu läser beskrivningen så blir jag lite nyfiken igen. […]

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.