Fem en fredag v. 18:

Dags för Fem en fredag som drivs av elisamatilda.

  1. Vad stör dig?
    En allmän frustration att inte komma framåt i saker som behöver göras. Och en trasig dator.
  2. Vad är det som luktar gott?
    Jag hade tänkt skriva jasminete eftersom jag köpte Bubble Tea på vägen hem, men så började sladden till datorn slå gnistor så nu luktar det bränt. Inte för att det luktar gott precis.
  3. Vad behöver du tvätta? En tvättkorg full med kläder.
  4. Hur länge har du varit vaken? 11 timmar i skrivande stund.
  5. Vad är planen för idag? Jag har jobbat men nu på kvällen ska jag skypa med dottern, läsa och försöka lista ut hur jag ska klara mig utan dator. Bloggar nu från telefonen men kanske det blir en bloggpaus…

6 kommentarer

  1. Oj vad jag kände igen mig i ditt första svar… MIn dator har varit paj sen mitten på februari, jag köpte mig en billig surfplatta som jag får klara mig med ett tag till. Det går, men… Tack o lov började inte min brinna, det är ”bara” tangenterna som inte fungerar,,, Men en brinnande dator har jag erfarenhet av – vilket gav en hel renoverad lgh…. Ha en fin helg.

    Gillad av 1 person

  2. Fy så trist med trasig dator! Jag köpte mig en surfplatta som kom hem igår. Aldrig använt tidigare men hatar att skriva på min lilla mobil. Helst sitter jag dock vid min stationära maskin där tangentbordet är invant och det går snabbt att knattra fram texten.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.