Just nu – Maj 2022

Första lördagen i månaden hakar jag som vanligt på kulturkollutmaningen.

Just nu…

… läser jag Vattnets sötma av Nathan Harris. Den stod på läslistan sen tidigare men fick en extra skjuts av att den är nominerad till Årets bok.

… ser jag på faktiskt ingenting. Vi har plöjt alla fyra säsongerna av Borgen och ska nu välja ny serie. Jag var inte så förtjust i den nya Borgen. De första säsongerna var mycket bättre. Förmodligen börjar vi se Heartstopper men har inte bestämt helt.

… lyssnar jag på Release Radar på Spotify igen. Halestorm kom med ny skiva igår så den ska jag också lyssna på.

…längtar jag efter en ny dator. Igår började det slå gnistor om laddaren och eftersom datorns batteri under en längre period krånglat så har den helt dött nu. En ny är beställd men vi får se när den kommer. Det här med att blogga från telefonen är krångligt så kanske det blir mindre bloggande ett tag.

5 kommentarer

 1. Vattnets sötma ligger i min hög också, ser fram emot att läsa den. Jag ser Borgen just nu och jag tycker nog att den här senaste säsongen håller. Aktuella frågor som klimat och beroende av olja känns mycket relevanta.

  Gillad av 1 person

 2. Det enda jag använder min dator till är att blogga. Eller om jag behöver gå in på någon hemsida som inte är mobilkompatibel. Annars använder jag mest ipaden när jag är hemma men jag avskyr att blogga från den eller mobilen.

  Gillad av 1 person

 3. Jag skulle vilja ha en egen dator, inte bara en ”familjedator”, men det är sån där onödig lyx som jag drömmer lite om bara.
  Själv läser jag en tysk bok, bra med lite träning innan Hamburgresan på onsdag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.