Bokbloggsjerka 30 september – 3 oktober: Läst sen sist

jerkaI veckans bokbloggsjerka skriver Annika: Tillbaka från Barcelona med en mängd nya intryck och en rejäl förkylning. Nåja, det är smällar man får ta antar jag. Vad har ni läst under tiden som jag har varit borta?

Senast jag deltog i bokbloggsjerkan var fredagen innan Annika åkte iväg, dvs fredagen den 9 september. Det var ju ett tag sen, så det är väl bara att lista. Tur att man har bloggen och Goodreads till hjälp!

  • Siri Pettersen, Odinsbarn
  • Christoffer Holst, Mindfulness för losersBetyg: 4-
  • Eija Hetekivi Olsson, Miira, Betyg: 5-
  • Fredrik Backman, Björnstad, Betyg: 5-
  • Lena Dunham, Not That Kind of Girl
  • Anna Karolina, Stöld av babian

Tre recensionsexemplar som är recenserade på bloggen och betygssatta. Två av dem kommer att komma på listan över årets bästa böcker. En bok i Makeutmaningen (Odinsbarn) som var en positiv överraskning. En bok i bokcirkeln (Not that kind of girl) som var oväntat lättläst. Och så den jag håller på att läsa nu, Stöld av babian, som ingår i min Boktolva. Dessutom så kommer Anna Karolina på Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall.

8 kommentarer

  1. Vad skönt att höra att Odinsbarn var en positiv överraskning. Jag har den serien här och skall läsa den vid tillfälle. Jag har varit skeptisk till omslagen, men nu kan jag kanske våga mig på första delen då.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.