Fredag och slutet på en spännande vecka. Det är förstås dags för Mias helgfråga: Vad tycker du om kommentargranskning på bloggen? Bonusfråga: Vad är du inte så bra på, där du skulle behöva en hjälpande hand?

För mig är det nödvändigt att ha kommentarsgranskning, annars så kommer det igenom en mängd spam. Sen har jag inställt så att om en person har fått en kommentar godkänd ska alla följande kommentarer (med exakt samma uppgifter) bli automatiskt godkända. Om jag fyller i på en annan blogg och det står ”din kommentar inväntar granskning” så stänger jag bara det fönstret i webbläsaren.

Däremot blir jag som har wordpress tokig på en del blogspot-bloggar… En del har inställt så man bara kan kommentera om man är inloggad på sitt google konto. En del funkar inte att kommentera på, utan kommentarerna bara försvinner. Alla blogspot har så att jag måste fylla i mitt namn, min webbadress och sen klicka att jag inte är en robot. Ibland måste man dessutom klicka på bilder. Om man sitter och kommenterar på Helgfrågan så tar varje sånt här rätt lång tid…

Bonusfrågan… Hm, det är förmodligen rätt mycket. Jag tycker reparationer och fixande är urtråkigt, så där tar jag gärna hjälp. Men jag kan om jag bara försöker. Sen vi flyttade till lägenhet är sådant oändligt mycket lättare, det blir väldigt mycket mindre. Trädgård var inte heller min starka sida visade det sig. Festfixande är inte heller min bästa gren, om man pratar stora fester.