Något sommaruppehåll i flödet tycks det inte bli. Som tur är för läsglädjen i alla fall.

Först ut var ett spontaninköp på English Bookshop i Uppsala i början av juni. The Nowhere Child av Christian White. Läst men inte recenserad.

När vi kom hem låg det en hög böcker och väntade. Verkanseld av Louise Boije af Gennäs (Bookmark) – läst och recenserad. Ön av Ragnar Jónasson (Modernista) – läst och recenserad. Den tysta patienten av Alex Michaelides (Modernista).

Ytterligare en efterlängtad bok kom strax därpå: Henrys hemlighet av Kristina Ohlsson (Piratförlaget) – läst och recenserad.

Samma dag kom en annan deckare som jag sett fram mot: Döden klär i domino av Marie Bengts (Albert Bonniers förlag). Läst men inte recenserad än. Med den kom fina klippdockor 😉

Två böcker som jag inte hade förväntat mig var dessa: Papa av Jesper Stein (Polaris) och Falken från Sparta av Conn Iggulden (Polaris).

Två till böcker trillade in: En stjärna som faller med Elisabeth Andersson (Bokfabriken) och Pirata av Patrick Hasburgh (Harper Collins). Elisabeth Andersson har jag läst en bok av, medan den andra var helt okänd.

Månaden avrundades med ett besök i Trondheim och jag kunde inte motstå dessa. Røykteppe av Jørn Lier Horst och Thomas Enger som jag redan börjat på. Katharina-koden av Jørn Lier Horst som sägs vara en av hans bästa. Guden av Jørgen Jæger, nästa i en serie jag läser. Nådegiveren av Jan Boris Stene, en ny bekantskap som jag köpte efter att ha läst positiva omdömen om den.

Förhoppningsvis får jag lästid framöver. Det ser ut som om jag har underlag för det.