Veckans Bokbloggsfråga v 53: Mål med 2016

Veckans-bokbloggsfraga-300x273I veckans bokbloggsfråga frågar BarnboksbloggenHar du några speciella mål/planer för 2016 för din blogg och för din läsning? Vad var det bästa från 2015 som du tar med dig in i 2016?

Bloggen 2016: Jag har planerat att delta i några utmaningar. Makeutmaningen och Boktolvan är givna, övriga får komma lite mer spontant. Mitt mål är att fortsätta med ett inlägg per dag men det får inte bli stressande. Försöka öka antalet besök på andra bokbloggar.

Läsning 2016: Jag ska fortsätta välja böcker med omsorg så jag kan behålla läsglädjen. Vill välja mer efter humör, inte så många krav. Vill prova nya författare, men också återuppta bekantskapen med gamla favoriter.

Med mig in från 2015: Att skippa utmaningar som inte ger mig något. Delta i ”rundfrågningar” (En smakebit på søndag, Top Ten, Veckans bokbloggsfråga osv) för att få inspiration och besöka andra bloggar.

4 kommentarer

  1. Hej hej! Ser att du läser främlingen. Vad tycker du om den? Jag lade den åt sidan. Gillade den inte riktigt konstigt nog. Men målet i år får bli att avsluta den 😀 tack för titten hos mig.
    Kram Cissi

    Gilla

  2. Egentligen skulle jag nog behöva en utmaning som gör att jag läser författare som jag läst tidigare. Men nu löser det sig ändå lite, med avsluta-serier utmaningen 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.