Handling från förlagets hemsida: Den eviga ungkarlen Gareth St. Clair har bråkat med sin far sedan dagen han föddes, och när han vägrar acceptera den brud fadern valt åt honom hotas hans arv. Gareths enda hopp är ett testamente skrivet på italienska – ett språk han inte kan.
Hyacinth Bridgerton är kvick och karismatisk och säger alltid vad hon tycker. Dessutom kan hon italienska. När Gareth berättar om sin konflikt erbjuder hon honom hjälp. Vad ingen av dem räknat med är att få uppleva sitt livs mest perfekta kyss.

Boken: En oförglömlig kyss av Julia Quinn kom ut på svenska 3 november 2020.

Varför jag läste den: Jag har läst de tidigare sex böckerna i serien, och så fort den här kom så visste jag att jag ville läsa den också.

Vad jag tyckte om den: Hyacinth har inte varit någon framträdande karaktär i den här serien, och hon är ju inte så gammal i de första böckerna, vilket gör att det tar mig lite tid att inse att hon är vuxen… Jag gillar Hyacinth som person. Även Gareth är en karaktär som jag inte kan låta bli att tycka om. Det är trovärdig kemi mellan dem och sexscenerna är bra och naturliga. Det är fint hur Hyacinth och Gareth ser varandra ärligt för vad de är, det bygger en stabilitet i deras förhållande. Det är en snygg koppling mellan hans svaghet (hans pappa) och hennes sorg (hennes pappa).

Men det som jag gillar allra mest med En oförglömlig kyss är jargongen. Den är underhållande och innebär att jag ofta ler. Humor är något som är viktigt för mig, inte minst i ett förhållande. Att Lady Danbury får ta extra plats här är ett plus. Det här är en bra Bridgertonbok och romance av Julia Quinn.

Betyg: 4

Mer info:
Förlag: Lovereads
Sidor: 316
Betyg på Goodreads: 4,04 baserat på 32 795 betyg
Hur jag fick tag på den: Bookbeat
Utläst: 27 november 2020