Tisdagstrion v. 25: Något mjukt i titel, handling eller på omslag

Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

I veckans Tematrio ska vi välja tre böcker med något mjukt i titel, handling eller på omslag. Jag bestämde mig för att gå på titel, det brukar vara enklast. Och som vanligt böcker jag läst och skrivit om på bloggen. Det visade sig att temat i temat enklast blev tyg. Och tyg är ju alltid mjukt!

  1. Siden sammet av Maria Lang. Jag försöker att ta en Maria Lang varje vecka. Den här gången fanns det ett givet val. Den utspelar sig i Stockholm på en modeateljé.
  2. Manglade dukar och vikta servetter av Ewa Klingberg är den första i en fin feelgoodserie som utspelar sig i Huskvarna.
  3. Klänning för korta kvinnor av Kristina Appelqvist är den första i hennes serie som utspelar sig på en statlig myndighet i Stockholm. Precis min typ av bok.

11 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.