Among Us – Book Tag

Fredag och det passar bra med en tag. Den här hittade jag nyligen hos Bokföring enligt Monika. Jag har ingen relation till ”Among us”, men det hindrar inte att jag gör tagen.

Lobby: Name the next book on your TBR.
Jag läser just nu En gnista i mörkret av Stacey Willingham, och tror att jag ska läsa ut den i helgen. Eftersom vi börjar gå mot slutet av månaden har jag läst alla ”måsten”, och har inte bestämt vad jag ska läsa härnäst. Det lutar åt någon av mina födelsedagsböcker eller julklappar. Kanske Our Missing Hearts av Celeste Ng? Men jag lovar ingenting bestämt!

Crewmate: Name an author you trust.
I Veckans kulturfråga så skrev jag om författare som står på autobuy, och flera av dem som nämns där kan jag lita på. Men den som kommer högst på listan är Mattias Edvardsson.

Imposter: Name a book that betrayed you.
Jag vet inte om den svek mig, men en bok som i alla fall kom långt under mina förväntningar var The Underground Railroad av Colson Whitehead. Det var nära att jag inte slutförde den.

Tasks: Name a book that took you awhile to finish.
Den enda gången jag inte slutförde Makeutmaningen i tid var när Drakarnas dans av George R R Martin ingick. Jag körde fast i två omgångar, och när jag tillslut tog mig igenom den hade rätt mycket lästid gått åt.

Sabotage: Name a book that surprised you.
Julen 2022 fick jag en bok av sonen: Katten som räddade böcker av Sosuke Natsukawa. Jag hade aldrig hört talas om den innan. Men det visade sig vara en bok precis i min smak, och överraskningen var stor. (men varför Sabotage?)

En kommentar

  1. Mattias Edvardsson kan man alltid lita på! Jag läser ju hans senaste nu, äntligen, och den är ju också bra ju 😊 För övrigt så förstår inte jag heller sabotage och överraskning i samma mening.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.