Fem en fredag v. 15: Antingen eller

Fredag och jag hänger på Elisamatildas Fem en fredag.

  1. En röra under sängen eller i garderoben?
    Hellre en röra i garderoben, den samlar i alla fall inte damm.
  2. Bo i varmt klimat eller ett med alla årstider?
    Alla årstider, även om jag ibland är tokless på regn, snö och kyla. Men jag uppskattar förändringarna mellan årstiderna, och när det är väldigt varmt hela tiden är inte heller lockande.
  3. Vinna på lotto eller få ditt drömjobb?
    Få ett drömjobb. Problemet är att jag inte vet vad det skulle vara. Men att vinna på lotto lär jag inte göra, för jag spelar inte.
  4. Böcker eller tidningar?
    Kanske Lottens bokblogg ger en vink? Böcker!
  5. Vara ärlig eller tänka på den andres känslor?
    I grunden vill jag vara ärlig, men såklart finns det en gräns där ärlighet kan skada. Ibland behöver man inte säga precis alls man tycker och känner. Hade det stått ”vara ärlig eller ljuga” hade jag valt vara ärlig.

En bild från förra helgens utflykt. En del av snön har försvunnit sen dess.

6 kommentarer

  1. Håller med dig om allt utom boendet. Där föredrar jag varmt. Vill jag ha kyla kan jag ju alltid boka en resa till Norrbotten;-)

    Gilla

  2. Fyra årstider och böcker, o ett kul jobb, det är ju ganska viktiga saker i livet. Sen ska man säkert vara både diplomatisk och ärlig och allt det också, och leva som man lär. I min nya lya når inte dammsugaren under sängen i den trånga alkoven så jag får flytta möbler när jag städar, jobbigt, suck! Trevlig helg

    Gilla

  3. drömjobb bättre än lottovinst och böcker så klart. visst vill en ha olik årstider. det där med att säga sanningar får en vara försiktig med. dt beror på vem och vad saken gäller

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.