Fem en fredag v. 12: Random Google

Idag hakar jag på Elisamatildas fem en fredag. Titeln var lite rolig, jag begrep inte riktigt vad det var förrän jag läste frågorna!

 1. Vilken är den bästa konsert du varit på?
  Oj, det var en svår fråga. Att gå på konserter är en av våra favoritsysselsättningar, och det är så roligt att det äntligen börjar komma igång igen efter pandemin. Det är många år av konserter, så det får nog bli några jag nämner. Marie Fredriksson i universitetsaulan i Uppsala i slutet av 80-talet minns jag fortfarande. Cowboy Junkies live när jag bodde i USA på 90-talet var speciellt. Någon av alla Jill Johnsons konserter (jag tror jag varit på runt 10 stycken) kanske. Pink 2019 i Tele 2 Arena var showmässigt helt fantastisk. Men allra roligast är nog att gå på festivaler, som Melodic Rock Fest i Malmö 2018 eller Trondheim Rocks 2019. Ja, som ni märker så är det svårt att välja.
 2. Bäddar du sängen på morgonen?
  Nej, ser inget behov av det.
 3. Vilken årstid är din favorit?
  Sommaren. Ledighet och ljus!
 4. Hur för du anteckningar?
  På jobbet för jag i One Note mest numera. Många möten att anteckna på… Privat använder jag mig av Bullet Journal.
 5. Vad har funnits längst på din nuvarande att göra-lista?
  Jag har slutat föra över saker från vecka till vecka, det blir så deprimerande. Att ta tag i renoveringar i lägenheten är något som ligger i bakhuvudet, men jag har inte längre med det på listan.

De senaste dagarna har det regnat och snöat omvartannat. Riktigt trist väder och väglag. Så här såg det ut på väg till jobbet i går morse:

13 kommentarer

 1. Du har rätt, man kan inte ha evighetsprojekt med på sin att-göra-lista, de sitter ju där i bakhuvudet i allafall! En riktig konsertdiggare ser jag att du är, jag är raka motsatsen! Om jag fick välja bland de du nämner hade jag nog valtMarie Fredriksson, men jag håller med om festivaler, fast det är nog femtio år sen sist…tssss ha en skön helg

  Gillad av 1 person

 2. För min del är det mobilen som gäller. Jag har en väldigt bra kalender där och ColorNote. Kalendern ser ut precis som en vanlig kalender ska göra och det är den enda app jag betalat för. Hela 7:- kostade den, men den älskar jag,
  Trevlig helg!

  Gillad av 1 person

 3. Klokt att ha för mycket på sin göra-lista utan beta av allt eftersom. Större projekt som bostadsrenovering kräver ju lite mer planering så det kan man kanske ha på en egen lista. Jag använder papper och penna när jag antecknar, aldrig mobilen.
  Ha en skön helg!

  Gilla

 4. Så som det ser ut på din sista bild så ser det ut hos mig i nollåttaland just nu. 15:e snösvängen den här vintern. Eller första den här våren, beroende på hur deprimerad man vill bli;-)
  Vad gäller bäddning av sängar så är vi helt överens. Detsamma gäller Marie Fredriksson, men jag har aldrig sett henne live.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.