En smakebit på søndag – All my Rage

Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Smakbitarna hittar man hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger.

Efter en del resande har det varit skönt med en helg hemma, som ägnats åt att ladda batterierna. Igår var vi ute en del, och avslutade dagen med deltävling 1 i Mello. Jag hoppas verkligen kvaliteten på helheten blir bättre i kommande deltävlingar. Idag vill jag bara vara hemma, och då står läsning på schemat. Boken jag läser just nu är en bok i Makeutmaingen: All my Rage av Sabaa Tahir. Jag hoppas läsa ut den idag, men smakbiten kommer från början av boken.

The last time I cried like my soul was being ripped out was years ago when Noor, Ama, and I all watched this movie Ama loved as a kud. The NeverEnding Story. There’s a part where a horse named Artax sinks slowly in a swamp while his rider desperately tries to pull him out. It’s brutal. I lost it.
I’d forgotten how crying hollows you aout, drains away all the shit, and leaves everything clearer.
By the time I get home I’m not feeling better, exactly. Just less like I want a rouge tornado to snatch me up into the ether.

12 kommentarer

  1. Det var verkligen inte någon bra deltävling igår. Blev så less på det så jag surfade runt på mobilen i stället för att titta.

    Gilla

  2. Jag vägrar Mello, gillar inte konceptet alls. Den här boken däremot lät lite småkul. Jag och min då ganska lilla dotter såg Neverending story och jag nynnar just nu på filmmusiken. Såå bra! Tack för intressant smakbit

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.