Just nu – Februari 2023

Första lördagen i månaden hakar jag som vanligt på kulturkollutmaningen. Kika även in hos Enligt OFiktiviteteroch dagarna går och Västmanbok.

Just nu…

… läser jag All My Rage av Sabaa Tahir. Det är månadens bok i Makeutmaningen. Jag har läst An Ember in the Ashes av henne tidigare, som är fantasy, men det här är en helt annan genre.

… ser jag på säsong 1 av How to Get Away with Murder med maken. Jag förstår inte hur vi har kunnat missa den serien, den är ju från 2014, och en serie av den typen som i alla fall jag gillar. Väldigt många avsnitt är det per säsong, det är väl en nackdel numera. I kväll ska vi se första delfinalen i Mello, det är tradition.

… lyssnar jag på ingenting speciellt annat än bilar som åker förbi på gatan utanför. Tystnad är inte helt fel det heller.

…längtar jag efter isfria gator. Jag är urless på att halka runt vecka efter vecka. I övrigt så längtar jag efter första helgen i mars när vi ska till Stockholm och se Jill Johnsons nya show.

4 kommentarer

  1. How to get away with murder har jag faktiskt sett första säsongen av. Helt otippat så gillade jag den inte, men jag minns inte längre varför 😬

    Gilla

  2. Men vad kul jag hittade dig igen Lotten! Följde varandra för många år sedan, både i blgoggarn och på Twitter (webbtanten / vimleanna). Jag älskar tystnad, men lyssnar gärna på musik och dansar emellanåt. Numera bor jag i Portugal 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.