Hett i hyllan #328

Dags för Hett i hyllan – inspirerad av Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Nu går vi in i januari 2021 och tittar på olästa böcker från den månaden. Jag fyller år i januari och det här året hade maken köpt alla böcker som jag saknade i Maria Lang serien, så det kommer att fylla några Hett i hyllan framåt ;-). Först ut är Camilla vid skiljevägen. Bilden har jag tagit från en äldre upplaga eftersom den nya är rätt tråkig, bara enfärgad. Jag är inte så förtjust i böckerna som handlar om deras problem i äktenskapet, men såklart ska jag läsa den här. Som nästnästa bok i serien faktiskt.

Medan Christer Wijk begraver sig i en ny mordutredning hamnar hustrun Camilla mitt i en skumraskhistoria som Christer i det längsta vägrar att ta på allvar. Vi får följa med såväl till Stockholm som till en hemlighetsfull liten herrgård i Skoga, och Christer måste inte bara reda ut brottsgåtor, utan även försöka rädda sitt äktenskap.

5 kommentarer

  1. Kul! Jag fick ju göra uppehåll p.g.a. brist på nya böcker (haha, har du hört så tokigt!) men nästa torsdag hopar jag på tåget igen och då befinner jag mig också i januari 2021. Maria Lang är en sådan där författare jag aldrig läst konstigt nog.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.