Fem en fredag v. 51: God jul

Dan före dopparedan passar det bra att ansluta till Fem en fredag hos elisamatilda. Hennes frågor och andras svar hittar du här.

 1. På vilket sätt kommer julen vara som den brukar?
  Vi firar med barnen (ja, de är vuxna nu men likafullt våra barn) och min mamma. Tyvärr inte med svärmor i år som vi brukade. Den innehåller samma rutiner som vi brukar ha, i form av pynt och mat.
 2. Hur kommer du spendera juldagarna?
  Hemma. Vi kommer att äta, umgås och läsa.
 3. Vad är det godaste på julen?
  Sillen som dottern gör varje år. Och så knäcken och ischokladen, som vi gjorde igår.
 4. Vad önskar du dig för något?
  En hel del böcker.
 5. Är du en rimmare, eller inte?
  Nope. Gjorde några försök när jag var yngre, men det är alldeles för mycket jobb.

11 kommentarer

 1. vi ska vara hos sonen, träffar resten av barnen på annandag, alla bor ju nära, trevligt. Böcker fixar jag själv, lånat en hög på biblioteket. Kul när man hinner göra egen julgodis, svärdotter gör så fint. Många paket till sex barnbarn, blev inga rim… Önskar många fina juldagar!

  Gilla

 2. Det låter mysigt och trevligt med läsning och böcker. jag får läsa före och efter julafton när jag landat hemma igen. Numera är jag lat och lägger inte in egen sill då så få äter av den. Barnen vill ha gravad lax. Bästa julklappen kom idag, massor av vit härlig snö, så julstämningen är på topp. God Jul

  Gilla

 3. läsa, umgås och äta låter lagom ansträngande och trevligt. det är ju så få juldagar i år. knäck är väldigt gott. för en del år sedan gjorde jag en jättegod choklakola som tog slut omedelbart.
  God Jul!

  Gilla

 4. Ja, man säger barnen fast de är vuxna nu, konstigt nog är det så , men de slutar väl aldrig att vara ens barn! Mysigt att träffas nära och kära! Ha en fin jul!

  Gilla

 5. Då firar du jul precis som man borde fira julen med familjen. Att äta, umgås och läsa – kan det bli mysigare. Så ska en jul firas. Önskar dig en riktigt fin jul och att den blir precis som du planerat och önskat den:-)

  Gilla

 6. Sitter och julrimmar på de sista klapparna nu, jag tycker det kan vara lite kul men osftast blir det mycket nödrim. Men vad gör det, det är jul Jul! God Jul!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.