Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Smakbitarna hittar man hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger. Ibland vikarierar Lesekunst och smakbitarna hittas där.

Efter att ha avverkat två internat med jobbet i veckan, så avrundade maken och jag med att fira 35 år tillsammans genom bo på hotell här i Sundsvall fredag-lördag och gå ut och äta gott. Kommande veckan ska jag ut och resa i jobbet igen, så idag så ska jag försöka att mest ta det lugnt.

I början av veckan så körde jag fast i boken jag höll på med, det var inte alls vad jag kände för när jobbet tog fokus. Så jag la den åt sidan, och plöjde en romance av Emma V Leech. Igår så började jag på en ny bok, With Love from London av Sarah Jio. Den ingår i min Makeutmaning för i år. Upptäckte då att den kommit ut på svenska, med en helt annan titel – Bokträdgården i Primrose Hill.

After college, I got my master’s degree in library science, with a particular interest in rare antique books. Call me a first-rate nerd, but I loved spending my days at the circulation desk of the local library, amid the heavenly scent of books, while my ambitious husband finished law school and set out to climb the corporate ladder. The only ladder I was interested in climbing, however, was the one in the vintage book section.