Handling från Goodreads: Girls who dare – Inside every wallflower is the beating heart of a lioness, a passionate individual willing to risk all for their dream, if only they can find the courage to begin. When these overlooked girls make a pact to change their lives, anything can happen.
Twelve girls – twelve dares in a hat. Who will dare to risk it all?
The last book in the Girls Who Dare series, but who is left to take a dare?
Find out in this final, delicious adventure.

Boken: To Dance Until Dawn av Emma V Leech kom ut i augusti 2020.

Varför jag läste den: När jag däckade i Covid behövde jag något enkelt och tröstande att läsa, så jag valde att avbryta boken jag höll på med och plöjde en Emma V Leech istället.

Vad jag tyckte om den: Poängen med att välja att läsa To Dance Until Dawn när jag däckade i Covid var att jag behövde något välkänt och mysigt att läsa, och som vanligt så levererar Emma V Leech precis vad jag behöver. Jag tycker alltid om det Emma V Leech skriver, jag gillar hennes sätt att beskriva känslor och händelser. Hennes romanceböcker har det jag efterfrågar, och så även To Dance Until Dawn.

To Dance Until Dawn är den tolfte och sista delen i serien i Girls Who Dare, och eftersom det är 11 kvinnor från början var det inte klart vem den här skulle handla om. Det visade sig vara Phoebe, som är ett barn i de tidigare böckerna (och som spelar en stor roll i Matilda får sin Lucien), som nu är vuxen. To Dance Until Dawn är inte min favorit i serien och det beror främst på att jag inte är så förtjust i Phoebe. Hennes beteende som barn var på gränsen mellan charmigt och bara bortskämt, och för en vuxen fungerar det inte lika bra. Dessutom tycker jag att de missförstånd mellan huvudpersonerna som ska driva berättelsen inte fungerar hela vägen, i synnerhet inte på slutet. Phoebe misstolkar alldeles för ofta, och det är kopplat till hur hon är som person.

Nu är den här serien slut, men jag kommer att ge mig på nästa serie, Daring Daughters, nästa gång jag vill läsa en Emma V Leech. För det kommer jag att vilja.

Betyg: 4-

Mer info:
Förlag: Okänd
Sidor: 255
Betyg på Goodreads: 4,32 baserat på 464 betyg
Hur jag fick tag på den: Nyinköpt i Kindle
Utläst: 18 juli 2022