Just nu – Augusti 2022

Första lördagen i månaden hakar jag som vanligt på kulturkollutmaningen.

Just nu…

… läser jag The Evening and the Morning av Ken Follett. Det är en riktig tegelsten, 837 sidor, betydligt tjockare än böckerna jag brukar läsa, och en genre jag inte läser så ofta. Anledningen är att vi bestämde oss för att för elfte gången köra en Makeutmaning (ni kan läsa mer här), och det här är en av böckerna. Nu medan jag fortfarande har semester kanske jag kan ta mig igenom den var min tanke… Det är en prequel till Svärdet och spiran som jag läst tidigare.

… ser jag på Firefly tillsammans med maken. Nathan Fillion, som spelar kaptenen i denna sci-fi-western serie, är för mig Richard Castle (som vi såg alla åtta säsonger av), och det är lite svårt att se honom i en annan roll. Serien gick inte bra och det blev tydligen bara en säsong. I mitt eget tittande plöjde jag två säsonger This is us när jag var sjuk i covid och funderar på om jag ska börja se säsong tre eller inte. Den är lite beroendeframkallande.

… lyssnar jag på regnet som smattrar mot rutan. Det regnar rejält och jag ska passa på att göra en hel del saker inomhus.

…längtar jag efter Bokmässan i september. För första gången någonsin ska jag och maken besöka den, det blir spännande. En extra bonus är att jag hoppas vi får spendera lite tid med sonen som bor i Göteborg.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.