Den här månaden har det inte varit så stort inflöde på böcker. Ett tag såg det ut som om det bara skulle bli ännu färre, men så hamnade vi i en bokhandel i Göteborg…

Den första boken är ett recensionsexemplar från Norstedts: Där du en gång gick av Marcus Jarl. Jag har läst och recenserat den, det var en bok jag tyckte mycket om!

Maken la in en beställning på böcker, och då bad jag honom ta med en bok som jag spanat in: She Gets the Girl av Rachel Lippincott och Alyson Derrick. YA och romance. Den är läst men inte recenserad än.

Vår semesterresa såg ett tag inte ut att bli av pga ett visst virus, men så kom vi ändå iväg på en förkortad version. Vi hade en heldag i Göteborg, och givetvis stod flera bokhandlar på listan. Vi köpte böcker allihopa, själv behärskade jag mig och kom ut med bara tre böcker… Boys Don´t Cry av Fiona Scarlett var det maken som hittade åt mig. Den är läst men inte recenserad än. Written in the Stars av Alexandra Bellefleur var ett spontanköp, jag hade inte sett den tidigare, men det är F/F romance. Reminders of Him av Colleen Hoover hade jag på min önskelista efter att ha läst om hennes böcker. Den läste jag alldeles efter att jag inhandlat den, recension kommer.

Ovanligt få fysiska böcker för att vara juli alltså. Dessutom är alla utom en redan lästa!

Från Amazon köpte jag To Dance Until Dawn av Emma V Leech som jag läste direkt i Kindle. Recension kommer.

På mejl fick jag från Modernista Stuart Turtons Djävulen och det mörka vattnet som PDF.