Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Veckans tema är Hetta (eller andra ”varma” ord) i titeln

Det har varit dåligt med kommenterande på andra bloggar i Tisdagstrion den senaste tiden, väldigt stressigt ofta på tisdagar. Men idag är jag ledig så då är min plan att gå in och kika på alla andra som deltar. Temat har ju varit passande ett bra tag, men nu har vi mer normala sommartemperaturer, en bit över 20, och det passar mig utmärkt. Mina bidrag den här veckan är böcker som vi har i hyllan.

  1. Hetta av Jane Harper. Det är hennes debut och fortfarande är det min favorit. Den är filmatiserad men än har den inte dykt upp på någon av våra streamingtjänster.
  2. I stundens hetta av Viveca Sten. Jag gillar hennes Sandhamnsserie, och det här femte delen, och en av de bättre.
  3. Hetta av Ian McEwan står i vår hylla, och jag misstänker att det är för att huvudpersonen är fysiker. Läst den har jag inte. Än.