Nya bokförvärv – Juni 2022

Juni har inneburit några böcker som flyttat in hos oss, men det är förhållandevis få fysiska exemplar jämfört med en del andra månader.

Först ut var en överraskning från Southside Stories: Det sista ordet av Ulf Lindström. Det är visst andra delen i en serie som utspelar sig i Varberg.

Sonen kom hem över sommaren och med sig hade han (försenade) födelsedagspresenter till oss som fyller år på våren. Till mig hade han en bok av en författare som vi båda gillar: The Island of Missing Trees av Elif Shafak. Den håller jag på att läsa nu.

Därefter dök det upp två böcker på samma dag, båda överraskningar. Maj, en tant med turbo av Annelie Strömberg (Whip Media) och från Modernista kom Dubbelexponering av Sebastian Avindell. Den sistnämnda utspelar sig i Linköping så jag har planer att ta med den på resan i sommar när vi i alla fall ska passera Linköping.

På mejl har jag fått PDF-er av följande böcker från Modernista: Dubbelexponering av Sebastian Avindell (japp – samma!), Som en riktig man av Lena Liljendahl och Av jord är du kommen av Jo Spain.

Då är det bara dags att börja läsa!

En kommentar

  1. Ulf Lindström har jag läst en annan bok av, men det var längesedan och jag tror att det var hans debut. Den gav i alla fall inte mersmak så det skulle vara intressant att veta hur han skriver nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.