En smakebit på søndag – Golden Boys

Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Smakbitarna hittar man hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger. Ibland vikarierar Lesekunst och smakbitarna hittas där.

Den här midsommarhelgen gör vi inte många knop, utan tar det lugnt och umgås med familjen. Värmen gör ju sitt till att det inte blir mycket gjort. Det har i alla fall blivit en del läst, och det var dags att välja ny bok på eftermiddagen igår. Det blev en bok jag spontanköpte i Stockholm tidigare i våras: Golden Boys av Phil Stamper.

Being the student treasurer, I was there to take donations. Reese was next to med, because he was the one who brought up the idea in one of our last meetings – an end-of-the-year fundraising drive for The Trevor Project, an organization focused on suicide prevention among LGBTQ youth. We’re not the most progressive school, but there was unanimous support from the rest of the student council. It was an early celebration of Pride Month, a way to show support for queer students, and everyone thought or school was ready for it.
We weren’t.

11 kommentarer

  1. Vaknade lite innan fyra i morse av att jag höll på att rinna bort. Låg och led i över en timme innan jag gav upp och la mig på balkongen. Det räckte med runt 20 minuter, sedan var jag svalare och kunde lägga mig i sovrummet och sova igen. Det är helt omöjligt att sova när det är så varmt och det spelar ingen roll att allt är öppet hela natten. Det blir inte svalare än 24-25 grader 🥵

    Gilla

  2. Ser att vårt bibliotek har både denna titel samt en tidigare han skrivit. Kan hamna i min engelska kö, men den är dessvärre lång…Hämtat min fläkt från källaren o insåg att jag skulle ha det mycket svalare där nere, dock lite trist miljö. Tack för smakbit

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.