Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Veckans tema är Överst i min läshög/på min läslista.

Härligt att vi kör vidare med Tisdagstrion även 2022!

Det här är mer komplicerat än man kan tro! Läsningen har flutit på i januari vilket innebär att jag läst de böcker jag hade planerat att läsa (som exempelvis Makeutmaningens bok). Med andra ord så planerar jag inte min läsning just nu, så jag har ingen givet ”överst” i min läshög. Så det här blir lite en gissning. Utan att lova något så kommer här kommer tre böcker som jag är sugen på att läsa rätt snart. Jag har valt tre nya böcker, men kanske jag kommer att varva dem med äldre böcker. Vi får se.

  1. Och livet bara pågår av Ingela Wadbring. Kom igår med posten och jag hade innan tackat ja per mejl.
  2. Isbrytare av Kristina Ohlsson. Den låg i julklappshögen och jag har ingen lust att låta den bli en hyllvärmare.
  3. The End of the Day av Bill Clegg. Också en julklapp, från sonen som valt boken själv. En anledning till att prioritera den.