En smakebit på søndag – Evelyn Hugos sju äkta män

Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Smakbitarna hittar man hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger.

Sista dagen på ledigheten, och trots att det varit en lång ledighet så skulle jag gärna fortsätta vara ledig ett tag till. Läsningen har flutit på bra så här i inledningen av det nya året. Jag började läsa Susanne Fellbrinks nya bok Än brinner lågan i fredags och trodde det skulle bli helgens bok, men jag läste ut den redan på fredagen… Så igår började jag på en hyllvärmare, som jag inte kan förstå varför den blivit stående: Evelyn Hugos sju äkta män av Taylor Jenkins Reid. Jag har läst två andra böcker av henne som jag gillat, och hittills gillar jag den här också.

Så jag ställer frågan så att hon kan berätta bara precis så mycket, eller så lite, som hon har lust med. ”Vem var ditt livs stora kärlek?”
Evelyn tittar mig rakt i ögonen, och jag förstår att hon behöver en liten knuff till.
”Det är okej, Evelyn. Verkligen.”
Det är en stor grej. Men det är ändå okej. Saker och ting är ganska annorlunda nu jämfört med hur det var på den tiden. Även om det inte är helt lugnt nu heller, måste jag medge.
Men ändå.
Hon kan säga det.
Hon kan säga det till mig.
Hon kan öppna sig. Nu. Här.

11 kommentarer

  1. Denne boken står på leselisten min. Jeg er ikke helt sikker på om det er riktig sjanger for meg, men jeg ser at det er veldig mange som liker den, så derfor tenkte jeg å prøve 🙂 Ha en riktig fin søndag!

    Gilla

  2. Jag har bara hunnit med fyra äkta män, så nu får jag sno mig på om jag ska kunna konkurrera! Ja visst har jag sett denna både här och där men av någon anledning har jag inte trott att den faller mig i smaken. Tack för smakbit, få se om jag omvärderar mitt intryck…

    Gilla

  3. Läst den här, var mycket hype kring den minns jag, blev inte lika förtjust i den som många andra då, men den var ändå lite intressant. Tack för smakbiten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.