Månadens inflöden domineras såklart av julklappar. Men några ytterligare har kommit.

Först ut var en antologi med noveller, Kriser och kramar, som jag fick av en arbetskamrat. Han har också bidragit med en av novellerna. Den här ser jag fram mot att läsa, temat känns intressant och så är det ju faktiskt Jämtland/Härjedalen!

Sen kom den andra boken av en författare som jag är nyfiken på: Betraktaren av Helene Flood. Men först ska jag läsa Terapeuten av henne har jag tänkt.

Julafton bjöd på följande:

Från sonen fick jag en bok som han valt ut, som jag inte kände till: The End of the Day av Bill Clegg. Svärmor gav Fädernas missgärningar av Åsa Larsson. Från maken kom Den långa vägen hem av Louise Penny, I Wish You All the Best av Mason Deaver. Boyfriend Material av Alexis Hall, Ulven av Samuel Bjørk och Isbrytare av Kristina Ohlsson. Fädernas missgärningar och Boyfriend Material har jag läst sen dess, Ulven håller jag på med.

Vi kunde inte alla samlas på julen men jag fick foton på två böcker min mor köpt till mig: The Pact av Sharon Bolton och The Guardians av John Grisham.

I mellandagarna dök det upp en fin present med tillbehör från Bokfabriken: Än brinner lågan av Susanne Fellbrink. Jag har läst de tre tidigare delarna, så den här hamnar högt på läslistan.