Även den här julen blev annorlunda, och då är det skönt att något är sig likt. Att julklapparna är hårda fyrkantiga och visar sig innehålla böcker.

Först ut är de som jag fick.

Från sonen fick jag en bok som han valt ut, som jag inte kände till: The End of the Day av Bill Clegg. Svärmor gav Fädernas missgärningar av Åsa Larsson. Från maken kom Den långa vägen hem av Louise Penny, I Wish You All the Best av Mason Deaver. Boyfriend Material av Alexis Hall, Ulven av Samuel Bjørk och Isbrytare av Kristina Ohlsson.

Vi kunde inte alla samlas på julen så två klappar från min mor har jag bara på bild: The Pact av Sharon Bolton och The Guardians av John Grisham.

I juldagsinlägget brukar jag ha med böcker som de andra i familjen fått. I år blir det en bild av makens hög och en av dotterns hög:

Maken fick The Book of Two Ways av Jodi Picoult, A Deadly Education av Naomi Novik, Dear Martin av Nic Stone, The Love Hypothesis av Ali Hazelwood, Ever After Always av Chloe Liese, As if on Cue av Marisa Kanter, The Second Blind Son av Amy Harmon, She Who Became the Sun av Shelley Parker-Chan, Cytonic av Brandon Sanderson och The Sweet and the Harrier av Minette Walters.

Dottern fick How Do We Relationship av Tamifull, The Cat Who Saved Books av Sosuke Narsukawa och Renegades av Marissa Meyer. Ej med på bild är Vergissmeinnicht av Kerstin Gier.

Nu blir det läsa av!