Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat v. 49 är  Bröllop & begravning

Den första associationen är förstås filmen Fyra bröllop och en begravning. Men nu var det ändå böcker som gällde. Det blir en deckare, en romance och en feelgood.

  1. Kung Liljekonvalj i dungen av Maria Lang. Ett bröllop ska gå av stapeln och den blivande bruden besöker floristen för att titta på brudbuketten av liljekonvaljer. Sen är hon spårlöst borta.
  2. To Follow her Heart av Emma V Leech. Kitty och Luke var bara elva år när de lovade varandra evigt trohet. Men sen försvann Luke spårlöst. Vad händer när de träffas igen?
  3. Blott en begravning av Ewa Klingberg. Feelgood som utspelar sig på en begravningsbyrå. Funkar det? Jo, det gör faktiskt det. Blott en begravning är den andra delen i en serie om begravningsbyrån Tranan.