Första lördagen i månaden hakar jag som vanligt på kulturkollutmaningen.

Just nu…

… läser jag Hur ljuset tar sig in av Louise Penny. Jag läser böckerna i serien om Armand Gamache den tiden på året när de utspelar sig, och när jag häromdagen mindes att det var dags att läsa den här som utspelar sig i december blev jag riktigt glad. Det är den nionde boken i serien.

… ser jag på Maid på Netflix tillsammans med maken. Vi är ungefär halvvägs, och det är en välgjord serie. Men avsnitt på nästan en timme känns långa.

… lyssnar jag på den nya skivan som Jill Johnson släppte förra veckan – Dear Havanna. Jill Johnson är en av mina favoritartister och det är en riktigt bra platta. I synnerhet den första låten där hennes dotter Havanna också sjunger tycker jag om. Utöver det så har jag faktiskt börjat lyssna på jullåtar.

…längtar jag efter jul och ledigt! Men just nu så längtar jag efter att bli av med käkinflammationen jag dras med. Eftersom det var först igår (efter några veckors problem) jag tog mig iväg till tandläkaren, och de räknar med att de tar fyra veckor med att äta antiinflammatoriska mediciner så kanske det är lite tidigt att börja längta. Fast jo, jag gör ju det ändå!