Tisdagstrion v. 47: Massor av mord 

Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat v. 47 är  Massor av mord 

Ja, det här låter ju som ett tema för mig 😉 Även om det inte är böckerna med flest mord som alltid är de bästa deckarna… Det får bli tre böcker med seriemördare i. Obehagliga historier alltså.

  1. Brännaren av M J Craven är den första boken i en serie. En riktigt bra första bok. Här härjar en seriemördare i Lake District och den avstängde kommissarien Washington Poe dras in i utredningen.
  2. Yxmannen av Ray Celestine. Ytterligare en första bok i en serie. Den utspelar sig i New Orleans i början av 1900-talet.
  3. Död mans tango av Geir Tangen är den avslutande delen i en trilogi. Jag rekommenderar hela serien. Här drabbas Haugesund av en rad hemska mord.

15 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.