Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat v. 47 är  Massor av mord 

Ja, det här låter ju som ett tema för mig 😉 Även om det inte är böckerna med flest mord som alltid är de bästa deckarna… Det får bli tre böcker med seriemördare i. Obehagliga historier alltså.

  1. Brännaren av M J Craven är den första boken i en serie. En riktigt bra första bok. Här härjar en seriemördare i Lake District och den avstängde kommissarien Washington Poe dras in i utredningen.
  2. Yxmannen av Ray Celestine. Ytterligare en första bok i en serie. Den utspelar sig i New Orleans i början av 1900-talet.
  3. Död mans tango av Geir Tangen är den avslutande delen i en trilogi. Jag rekommenderar hela serien. Här drabbas Haugesund av en rad hemska mord.