Första lördagen i månaden hakar jag som vanligt på kulturkollutmaningen.

Just nu…

… läser jag faktiskt tre böcker parallellt vilket är ovanligt för mig. Jag började på Vinnarna av Fredrik Backman, men ville inte släpa med den på resan vi gjorde förra helgen så jag började läsa annat. Sen har jag haft svårt att motivera mig att plocka upp den igen. Istället läser jag Dagar i tystnadens historia av Merethe Lindstrøm. Det är en hyllvärmare sen 2013! På mobilen började jag för ett tag sen läsa Sömngåtan av Matthew Walker.

… ser jag på inget faktiskt. Vi såg klart serien Olyckan, som utspelar sig i Wales, på SVT Play igår kväll och vi har inte bestämt vad nästa serie blir.

… lyssnar jag på en blandlista med rätt mycket country, men också en del andra låtar som jag gillar. Just nu är det The Night the Lights Went Out in Georgia med Reba McEntire som jag har i lurarna. Hon släppte den ursprungligen 1991, men det här är en helt ny version. Igår lyssnade jag såklart på The Voyage av Abba som släpptes då. Den nådde inte riktigt mina förväntningar, men jag gissar att jag kommer att lyssna på den igen.

…längtar jag efter jullov! Barnen har bokat sina hemresor för julen och att jag ser fram mot att få träffa dem är en underdrift.