Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Temat v. 40 är Blått.

Ja, blått råkar ju vara en av mina favoritfärger 🙂 Lockande att ta omslag alltså, men jag tar en annan vinkel idag. Böcker med ”blått” i titeln. Eller ja, det blev ju ”blå” också.

  1. Rött, vitt och kungligt blått av Casey McQuiston. Det här är en av de bättre romanceböcker jag läst på senare år. Den har humor och glädje, attraktion och kärlek.
  2. De blå damerna av Kristina Appelqvist. Kristina Appelqvists deckare som utspelar sig på det fiktiva Västgöta universitet är underhållande och charmiga.
  3. Den tunna blå linjen av Christoffer Carlsson. Det här är fjärde delen i en riktigt bra kriminalserie om Leo Junker. Hela serien rekommenderas varmt!