Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Smakbitarna hittar man hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger.

En efterlängtad helg som jag försökt ägna åt återhämtning av kropp och själ. Igår innebar det exempelvis en utflykt med maken i ljuvligt höstväder. Jag läste också en hel del, och läste ut Would Like to Meet av Rachel Winters, en mysig bok. Recension kommer inom kort. Sen kom frågan vad jag skulle börja läsa efter det. Det ligger några recensionsexemplar och väntar och jag valde Död för dig av Mikaela Bley. Första delen i en ny serie jag sett fram mot. Förhoppningsvis hinner jag läsa idag också.

Snabbt drar han handen genom håret, som fortfarande är fuktigt efter trettiosekundersduschen, och sätter om knuten i nacken. T-shirten är för skrynklig, han borde ha packat upp igår, men så fort han kom in genom dörren till den nya lägenheten tog det inte mer än några minuter innan han fick panik och gick ut. Han hamnade på den klassiska fiskrestaurangen Johan P i närheten av Lilla torg, där hon dök upp och fick honom att tappa allt förnuft.