Snart så är det tillbaka till jobbet verkar det som. Men än så länge så är det mycket hemmapyssel. Den här taggen hittade jag hos Vargnatts bokhylla. Originalet verkar komma från Princess of Paperback.

Laying in Bed – book you could/have read in a day.
I våras läste jag Norrskensnatten av Anna Kuru på en dag. Den serien rekommenderar jag! Sista delen kommer snart.

Snacking – guilty pleasure book.
Egentligen tycker jag inte man ska känna sig skyldig någonsin för att man läser en bok. Men en serie som jag återvänder till och som är jag är smått beroende av (fast jag har flera delar kvar) är Girls Who Dare av Emma V Leech.

Netflix – series you want to start.
Egentligen försöker jag undvika nya serier, men då och då dyker det upp sådana som jag är nyfiken på. Skadedjuret av Sofia Rustan är den första i serien Morden i Sundsvall. Ja, ni kanske fattar varför jag vill läsa den?

Deep Clean – been on your TBR for ages.
Den listan är lång. Men en som funnits länge på listan, och i min hylla sen 2013, är Dagar i tystnadens historia av Merethe Lindstrøm.

Animal Crossing – book you recently bought because of hype.
Jag hade visserligen kikat på den innan den dök upp i svenska medier och på bloggar. Men att jag köpte den tillslut förstärktes av hypen: Shuggie Bain av Douglas Stuart.

Productivity – book you learnt from or that had an impact on you.
Tidigare i veckan skrev jag om Loveless av Alice Osman som jag läste nyligen. En bok som jag lärde mig mycket från!

Facetime – A book you were gifted.
Jag har ju glädjen att få böcker rätt ofta från släkt och vänner. Till födelsedagen i januari fick jag Stormvakt av Kristina Ohlsson av maken. Den är förstås redan läst.

Self Care – what is one thing you have done recently to look after yourself.
Jag försöker nu i höst att jobba mer ”vanliga” tider, inte sent på kvällarna eller helgerna, som det ofta blivit. I stället ägnar jag mig då åt att göra sådant jag behöver för att må bra och vara mer utvilad. Låter basalt, men det är inte så enkelt…

BONUS – name a book coming out soon.
Hösten är full av böcker jag vill läsa! Men en som vi väntat på i flera år och som hypen är stor inför är Åsa Larssons Fädernas missgärningar, den sista boken i serien om Rebecka Martinsson.