Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Vecka 34 är temat Känslor i boktiteln

Intressant. Jag trodde det skulle vara enkelt att hitta tre stycken, men jag fick leta ett tag bland de böcker jag läst. Såsmåningom kom jag på några. Här är tre som jag läst och verkligen gillat. Min recension finns länkad i titeln.

  1. Folk med ångest av Fredrik Backman. En stökig bok sa reklamen. Det stämde. Men också berörande. Som vanligt när det är Fredrik Backman.
  2. Varför vara lycklig när du kan vara normal? av Jeanette Winterson. Den här självbiografiska boken drabbade mig hårt. Nio år efter att jag läste den tänker jag då och då på den.
  3. The Hate U Give av Angie Thomas. Tänkvärt och berörande om ett samhälle i spillror, där rasismen och orättvisor är ständigt närvarande.