Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Den här veckan kan sammanfattas i ett ord: Trött! Extremt trött hela tiden. Så utöver jobb har jag inte gjort mycket. Spelat idiotiska spel på mobilen och gjort minimum av vad jag måste. Läsning har det inte blivit så mycket av, men i fredags kväll började jag läsa en bok som kom tidigare i somras: Kräldjursmemoarer av Silje Ulstein. Om jag förstår det rätt blev den rätt omtalad i Norge. Vad jag tycker återkommer jag till när jag läst ut den. Smakbiten kommer från sid 90:

Jag låg under ett varmt täcke med hans kropp tätt intill min, medan basvibrationerna från festen utanför fortplantade sig till sängstolpar och madrass. Ringarna i öronen gnagde mot halsen, strumpbyxorna mot midjan. Vi låg. Nero delvis under kjolen, den torra, skrovliga kroppen mot magen. Han rörde sig några gånger mot halslinningen och kittlade huden med de strävsläta fjällen.