Juli brukar innebära bokinköp för min del, oftast på semestern. Det här året har det varit ett sådant inköp, men så har det kommit en del trevliga överraskningar med posten.

I början av juli var vi till Göteborg, och passade då på att gå i en del bokhandlar. Bl.a. var vi på Adlibris, och där hittade jag tre böcker som jag spanat in sen tidigare. Faktum är att alla tre är lästa redan. Och recenserade! My Policeman av Bethan Roberts, One Last Stop av Casey McQuiston och Malibu Rising av Taylor Jenkins Reid.

När vi kom hem från sommarens första resa så fanns det några böcker i postfacket. En mycket efterlängtad bok: Många lögner små av Annika Estassy från Norstedts. Jag har gillat de tidigare i hennes serie om Månby och ser fram mot att läsa den här.

För ett tag sedan fick jag ett mejl från Bonniers med frågan om jag ville läsa Kräldjursmemoarer av Silje Ulstein. Det är norsk spänning och lät intressant så jag sa ja. Och nu har den kommit.

Från Polaris kom Den italienska lunden av Jo Thomas. Det verkar vara en serie, och den första delen, Den franska lavenderträdgården, fick jag i juni.

Lite senare i månaden kom en överraskning från Polaris: Sönderlandet av Johan Ripås. Ser intressant ut, men verkar vara en del i en serie, eller?

Näst sista dagen i månaden så dök ett efterlängtat recensionsexemplar från Norstedts upp: De unga vi dödar av Eija Hetekivi Olsson. De böcker jag läst tidigare av henne har jag uppskattat mycket.

Och med det var juli slut. Nu är det hög tid att ta tag i recensionsexemplaren igen. Det är ju några verkligen efterlängtade här.