Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Vecka 28 är temat Sommarläsning.

Förra tisdagen var vi i Göteborg och jag hade blogguppehåll, så det blev ingen Tisdagstrio. Nu när vi är tillbaka hemma tänker jag blogga lite sporadiskt när andan faller på. T.ex. idag när det är dags för sista Tisdagstrion innan sommaruppehåll. Mina tre val idag blir helt enkelt tre böcker jag hoppas få läsa nu under semestern.

  1. Malibu Rising av Taylor Jenkins Reid. Den köpte jag spontant i Göteborg förra veckan och har precis börjat läsa.
  2. Vem väntar på värdshuset? av Maria Lang. Varje sommar läser jag minst två böcker av Maria Lang. Förra veckan läste jag Mördarens bok, och nästa i serien är Vem väntar på värdshuset?
  3. Satans sommar av Kim Faber och Janni Pedersen. Uppföljaren till Vinterland dök upp i brevlådan precis innan vi reste och så snart jag blir på deckarhumör igen så kommer den att vara prioriterad.