Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Vecka 21 är temat Ljus & mörker

Det här blir spännande, tror man kan tolka det här temat på väldigt många olika sätt. Jag tar den enkla vägen och går på titel…

  1. Dark Places av Gillian Flynn. Jag gillar verkligen Gillian Flynns böcker, de har en mörk underton som är spännande. Men nu var det länge sedan hon kom ut med någon bok.
  2. Light Years av Kass Morgan. Kass Morgan har skrivit böckerna som TV-serien The 100 baseras på. Light Years är dock en helt annan historia.
  3. Ljuskällan av Hanna Landahl. Hanna Landahl skriver modern svensk litteratur som jag gillar mycket. Ljuskällan är hennes senaste bok, jag hoppas det kommer fler. Har ni inte läst henne, så gör det!