Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Den här veckan avslutades med en tredagarshelg, eftersom jag var ledig på fredagen. Det gör att jag både hunnit göra en del praktiskt och kunnat vila och läsa. Trött är jag fortfarande, men en bra helg ändå. Igår var det Mellofinal och det såg vi såklart. Om rätt låt vann? Jajamen. Med ungdomar som Tusse och en låt med ett budskap som Voices så känner jag hopp.

Under dagen igår så läste jag ut en bok som jag började på i torsdags, och smakbiten får komma från den, för när jag skriver det här inlägget har jag inte bestämt vad jag ska läsa härnäst. Det är en mycket efterlängtad och läsvärd bok av en av mina favoritförfattare: Brinn mig en sol av Christoffer Carlsson. Smakbiten kommer från början av boken:

Sven måste ha varit sjuk redan då. Det märktes bara inte. Eller det gjorde det nog, vi ville väl inte se det. Mycket som faktiskt finns ser man inte, för att det skulle göra för ont.