Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Varannan vecka är det Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna, och varannan vecka är det Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Det har varit en hyfsat lugn vecka. Har haft yrsel som såsmåningom diagnostiserades som kristallsjuka (vilket jag haft förut för många år sedan). Så i helgen har jag tagit det lugnt, och gjort mina rörelser. Som tur är har jag ändå kunnat läsa. I början av helgen sträckläste jag Än klämtar klockan av Susanne Fellbrink. I går så började jag på ett recensionsexemplar: Idag dör alla gudar av Mattias Levinger och Johannes Pinter. Det är den tredje och avslutande delen av deras serie om Iris Riverdal. Smakbiten kommer från sid 41

Iris får lust att skrika till dem. Ser ni inte hur det står till med honom? Han är ju sjuk. Kan till och med vara farlig.
Mörkermärkt.
Klaar flinar igen. Det rycker i hans ansiktsmuskler som om han krampaktigt försöker minnas hur det är att konversera och umgås på ett normalt sätt. Göteborgsk gladlyndhet goes zombie.