Dags för Hett i hyllan – inspirerad av Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Hett i hyllan rullar vidare även 2021. Nu har vi kommit till april 2019 då det kom rätt många böcker hem till oss. En del av dem är fortfarande olästa och då dyker de upp här. Den elfte olästa boken är Den Lilla Arga boken av Lotta Sonninen från Harper Collins. Det är också den sista från den månaden. Jag minns att jag bläddrade i den då och fnissade rätt bra. Det var min typ av humor. Men jag tror inte jag läste den helt och hållet, så därför får den vara med här. Nu återstår att ta reda på i vilken hylla den hamnat. Det tycks vara en fyll-i-bok om jag förstått det rätt. Kanske kan passa att avreagera sig med någon dag.

Är du trött på allt prat om positivitet, tacksamhet och lycka? Här är boken för dig. Den lilla arga boken är en parodi på vår tids självhjälpstrend, en vansinnigt underhållande aktivitetsbok för vuxna, med fokus på negativitet, avundsjuka och olycka. Lista dina fiender, ventilera ilskan, gråt över spilld mjölk och skriv ner allt som är dåligt i ditt liv och vems fel det är och se sedan till att hålla boken långt borta från din partner, dina barn och dina kollegor.