Fredag och dagen ska ägnas åt ett heldagsmöte. Tjoho. Sen blir det bra med helg. Fredag är också Mias helgfråga: Vilken bok önskar du dig i födelsepresent? Bonusfråga: Brukar du fira din födelsedag?

Min födelsedag är i januari, för ca en månad sedan. Till den hade jag en önskelista på böcker, och jag fick flera av dem. En hel drös av Maria Lang (så nu är min serie komplett!), Stormvakt av Kristina Ohlsson och When the Moon is Low av Nadia Hashimi. Med elva månader kvar vet jag inte vad jag kommer att önska mig men högst på listan står just nu två nya böcker – The Survivors av Jane Harper och The Exit av Belinda Bauer. De kommer antagligen att hitta hem till mig rätt snart. Definitivt innan födelsedagen!

Vi brukar fira våra födelsedagar i familjen, med både presenter och mat. Senast jag hade fest var på min femtioårsdag, en fantastiskt trevlig tillställning. Mer normalt brukar vara den närmaste familjen förstås. Vi brukar gå ut och äta på kvällen, men i år så hade 18-åriga sonen lagat en god vegetarisk mat, jag fick en del presenter (dottern var med på länk) och så såg vi en film. Inte helt fel det heller 🙂 I morgon ska vi fira dottern som fyller 21, fast det blir på länk.